Pioneer: december 1-én indul a KURO ROADSHOW

1. Oldal

A Pioneer KURO ROADSHOW jóvoltából december 1-23 között az ország számos városában lesznek láthatóak a KURO síkpaneles TV-i és más prémiumkategóriás készülékei.
A december 1-23 között zajló Pioneer KURO ROADSHOW alkalmat teremt rá, hogy az ország különböző pontjain – Kecskeméten, Baján, Székesfehérváron, Budapesten, Mosonmagyaróváron, Nyíregyházán, Debrecenben (a városok és sorrendjük még változhatnak) – mindenki saját szemével és fülével tapasztalhatja meg a KURO síkpaneles TV-k és más prémiumkategóriás (LX széria) készülékek nyújtotta élményt. A rendezvény helyszíne az adott városban található Pioneer PREMIUM és KIEMELT PARTNER szaküzlet.

A KURO ROADSHOW tehát 4-5naponta új városba költözik, s akik szeretnék tudni mikor ér a közelükben lévő városba, látogassanak el a BaSys weboldalára, ahol erről pontosan beszámolnak.

A KURO ROADSHOW első állomása Kecskeméten, a Vörösmarty utca 12. szám alatt az AUDIO MEKKA szaküzletben lesz, mely Pioneer PREMIUM PARTNER

Pioneer_PREMIUM_KIEMELT.jpg
A KURO ROADSHOW időtartama alatt, vagyis december 1-23. között az összes Pioneer PREMIUM és KIEMELT PARTNER szaküzlet kedvezményes ajánlatokkal várja a vásárlókat. Például ajándékba adnak a KURO PDP-5080XA3442 TV mellé egy DVR-555HX3629 DVD/HDD felvevőt, a KURO PDP-508XD3440 TV készülékhez egy DVR-LX603398 DVD/HDD rekordert, a VSX-LX503417 AV vevőerősítőhöz pedig egy DV-600AV3466 univerzális DVD lejátszó jár.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer LX01: házi-mozi rendszer felsőfokon
Pioneer: már kaphatóak az VSX-LX60/LX70 AV vevőerősítők
Pioneer: felállt a hazai Prémium értékesítési rendszer
IFA 2007 hírek: Pioneer újdonságok
Pioneer: rövidesen kaphatóak a G8-as 1080p KURO TV-k, de nem bárhol
Pioneer: a 2007-es AV házi-mozi rendszerek többsége már kapható
Pioneer: megérkeztek a 8. generációs plazma TV-k
Pioneer: rövidesen üzletekben a 2007-es középkategóriás AV vevőerősítők is
Pioneer: már kaphatóak az új 2007-es belépőszintű AV vevőerősítők
Pioneer: 2007-es HDD/DVD felvevők 1080p felskálázással
Pioneer: a 8. generációs plazmák a „világ legjobb síkpaneles TV-i”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .