HD DVD lejátszó akció Németországban

1. Oldal

A német piacon hétfőtől 399 euró (kb. 99.000 Ft) áron lesz kapható a Toshiba HD-E1 alaplejátszó, ami mellé öt HD DVD műsoros lemezt is adnak.
A Toshiba Germany, a Warner Home Entertainment-el és a Universal Pictures-el együttműködve egy öt filmből álló ajándék HD DVD lemezcsomaggal együtt akciósan kínálja a HD-E1 HD DVD lejátszót. A közlemény szerint a június 25-től kezdődő akcióban az Universal Az Ember Gyermeke (Children of Men), Hulk, Holiday című filmjeivel, illetve a Warner Charlie és a csokigyár, Superman visszatér mozijával együtt 399 euró javasolt fogyasztói áron kínálja majd a lejátszót.

HD-E1_500px.jpg
Az akciós csomag 2007. július 31-ig lesz kapható és csak márka állandó kereskedőinél, melyeket ezzel a kizárólagos lehetőséggel kíván támogatni a Toshiba Germany. Kérdés persze, hogy mennyi időn belül jelenik meg az első internetes forgalmazó, mely hasonló ajánlattal áll majd elő.

A csomagajánlattal a Toshiba immár Európában is árháborút indít a HD DVD vetélytársával, a Blu-ray Disc-el szemben. Eddig ilyen ajándék lemezcsomaggal kiegészített akciós ajánlat csak az Egyesült-államokban volt ismert. A jelenlegi állás szerint a számok azt mutatják, hogy a Blu-ray orrhosszal a HD DVD előtt áll, s versenyre kívánnak kelni az igen vonzó áron kínált Sony PlayStation 3 (PS3)-al és a szélesebb Blu-ray Disc lemezkínálattal szemben. Mind a három Toshiba HD DVD lejátszó piaci ára a PS3 és a többi Blu-ray asztali lejátszó árszintje alatt van.

Most már csak az a kérdés, hogy a Toshiba szórakoztatóelektronikai termékeinek hazai hivatalos forgalmazója mikor csökkenti a HD DVD lejátszók árát (a HD-E1 náluk 180.000 Ft-ba kerül).

Kapcsolódó linkek:

Egy jó és egy rossz hír a Blu-ray számára
Sony: rövidesen a hazai üzletekben a BDP-S1E asztali Blu-ray Disc lejátszó
Rekord HD DVD lejátszó eladást eredményeztek a kedvező árak
Sony: az új, BDP-S300 asztali Blu-ray lejátszó már olcsóbb lesz, mint a PS3
Továbbra is 1:2 a legolcsóbb HD DVD és Blu-ray lejátszók áraránya
Pioneer: BDP-LX70 csúcskategóriás Blu-ray lejátszó az európai piac számára
Panasonic DMP-BD10 Blu-ray lejátszó: kedvezőbb ár és firmware frissítés
Több mint 100.000 eladott asztali HD DVD lejátszó Észak-Amerikában
A Blu-ray és HD DVD lejátszók árcsökkenése a DVD-két követi
Több lehetőséget kínáló Blu-ray lejátszók novembertől
Toshiba: hivatalosan is csökkennek a HD DVD lejátszók árai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .