Pioneer: rövidesen kaphatóak az első KURO márkájú LCD TV-k

1. Oldal

A Pioneer teljes HD felbontású KURO LCD TV-k márkanevükhöz méltóan a lehető legmélyebb feketeszinteket produkálják, és közülük a két kisebb képméretű modell már augusztusban a szaküzletekbe kerül.
A 81, 94 és 117 centis (32, 37 és 117 inch) képátlójú KRL-32V, KRL-37V és KRL-46V LCD TV-kkel a Pioneer hasonló prémium nagyfelbontású képélményt kíván nyújtani, mint a számos díjat elnyert, és sokak szerint a világ legjobb KURO plazmatévéivel. A plazmák fejlesztésénél megszerzett tudást felhasználva a KURO LCD TV-k „iparágvezető” feketeszinteket, 1080p jelfeldolgozó teljesítményt, és a plazmák képének vizuális élményéhez közeli képet ígérnek.

KRL-32V_606px.jpg
A KURO LCD TV-k formatervét a fekete csiszolt alumínium keret és a karcsú design jellemzik. A csekély készülékvastagságnak és a vékony keretnek köszönhetően a nagy kép is kis helyet foglal. A KRL-32V és a KRL-37V egy eltávolítható matt fekete állványon áll, mely 15 fokos szögben elforgatható. Mindkét modell kezelhető a képernyő tetején ötletesen elrejtett gombokkal vagy az előre programozott alumínium távirányítóval. A készülékek képernyő alá épített hangsugárzói szépek illeszkednek a formatervbe, és a gyártóhoz méltóan tiszta hangot ígérnek.

A KURO LCD TV-k mindegyike HD ready 1080p megjelölésű, 100Hz-es progresszív képfrissítésük elmosódástól mentes, egyenletes mozgást biztosít. A 176 fokos látószögű és 6ms (a KRL-46V esetében 4ms) válaszidejű LCD panelek felületére felvitt szűrő a KURO plazmaképernyők hasonló funkciójú szűrőjének egy változata, mely javítja a kontrasztot, a színek tisztaságát és a kép élességét. A panelek natív 2.000:1 kontrasztarányából a dinamikus háttérvilágítás-szabályzás még mélyebb feketeszinteket és 10.000:1 dinamikus kontrasztarányt produkál. Egy külső fényérzékelő a szoba megvilágításának megfelelően még tovább optimalizálja a képet. A készülékekben a Pioneer saját, elismert videojel-feldolgozó elektronikáját építik.

A KURO LCD TV-knek három HDMI bemenet van, melyek kompatibilisek a Blu-ray lejátszókról nyerhető nagyfelbontású, másodpercenként 24 képkockás 1080/24p videojel formátummal is. Az említett csatlakozók „KURO LINK” elnevezésű HDMI-CEC kompatibilitása révén a TV távirányítójával vezérelhetőek más, hasonló kompatibilitással bíró Pioneer készülékek. Sok más csatlakozó mellett van külön PC bemenet is az új TV-ken.

A KRL-32V és a KRL-37V már augusztusban kapható lesz, a KRL-46V-re még októberig várni kell. A hazai forgalmazó még nem véglegesítette a két kisebb modell fogyasztói árát, de azok valószínűleg 399.000 Ft illetve 449.000 Ft lesznek.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: új polc és center hangsugárzó az EX sorozathoz
Pioneer: négy új Blu-ray Disc lejátszó még 2008-ban
Pioneer: új G9-es szeparált médiavevős KURO plazma TV-k és monitorok
Pioneer: három új alapkategóriás AV vevőerősítő 2008-ra
Pioneer: két új DVD/HDD felvevő alapmodell 2008-ra
Pioneer: júniusban érkezik a PDX-Z9 SACD vevőerősítő
Pioneer: új Blu-ray Disc lejátszó a nyár végére
Pioneer: az új AV vevőerősítők végfokozatai stúdióminőségű hangot ígérnek
Pioneer: LCD TV és 1080p vetítő a KURO termékválasztékban
Pioneer: új G9-es KURO plazma TV-k még mélyebb feketékkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .