Pioneer: jönnek a G9-es szeparált médiavevős KURO plazma TV-k

1. Oldal

A KRP-600A3955 és KRP-500A3957 modellek rövidesen kaphatóak lesznek, az utóbbi limitált darabszámban fehér és bézsszínű kerettel is.


A Pioneer plazma TV-k csúcskészülékeinek számító G9-es szeparált médiavevős KURO modellekről már korábban beszámoltunk, ezért most hogy rövidesen a gyártó hazai PRÉMIUM PARTNER szaküzleteibe kerülnek, csak emlékeztetőül idézzük fel a legfontosabb tudnivalókat ezekről a rendkívüli képmegjelenítőkről.

A 152 illetve 127 centis képátlójú KRP-600A3955 és KRP-500A3957 készülékek két elemből állnak, egy mindössze 64 mm-es vastagságú a képernyőből, és egy szeparált KRP-M01 médiavevőből, melyeket csak egy DisplayPort kábel köt össze. A képernyők minden eddiginél mélyebb feketéket tudnak megjeleníteni, s ez a kulcsa a rendkívül élénk és tökéletes színeknek is.

A készülékek KRP-M01 médiavevője az analóg mellett digitális földi (DVB-T) és műholdas (DVB-S/DVB-S2) MPEG-4 HDTV vételre is képes, a DLNA kompatibilitás révén a legkülönbözőbb digitális video-, audio- és képfájlok megjelenítésére illetve megszólaltatására is alkalmas, és az AV források is ehhez csatlakoztathatóak többek között 4 HDMI csatlakozón keresztül.

shiro_KURO.jpg
A 127 centis modell „Shiro-KURO” márkamegjelöléssel fehér és bézsszínben is kapható lesz novembertől. A KRP-500AW és KRP-500BG modellhez tartozékként színben azonos design forgatható asztali állvány is jár. A sorszámozott, limitált szériás készülékeket decemberig gyártják, csak megrendelésre szállítják, és 250.000 Ft-al kell többet fizetni értük, mint a fekete keretű alapváltozatért.

Az új KURO plazma modellek tehát már megtekinthetőek és megrendelhetőek a Pioneer PARTNER kereskedői hálózat szaküzleteiben.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: jönnek az SC-LX71 és SC-LX81 AV vevőerősítők
Pioneer: rövidesen kaphatóak az első KURO márkájú LCD TV-k
Pioneer: új polc és center hangsugárzó az EX sorozathoz
Pioneer: négy új Blu-ray Disc lejátszó még 2008-ban
Pioneer: új G9-es szeparált médiavevős KURO plazma TV-k és monitorok
Pioneer: három új alapkategóriás AV vevőerősítő 2008-ra
Pioneer: két új DVD/HDD felvevő alapmodell 2008-ra
Pioneer: júniusban érkezik a PDX-Z9 SACD vevőerősítő
Pioneer: új Blu-ray Disc lejátszó a nyár végére
Pioneer: az új AV vevőerősítők végfokozatai stúdióminőségű hangot ígérnek
Pioneer: LCD TV és 1080p vetítő a KURO termékválasztékban
Pioneer: új G9-es KURO plazma TV-k még mélyebb feketékkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .