Pioneer: rövidesen kapható a G-Clef HiFi sorozat

1. Oldal

A zenei „G kulcs” előjegyzésre utaló G-Clef exkluzív Hifi sztereó berendezéseivel a Pioneer visszatér gyökereihez. Az idei IFA-n bemutatott A-A6-J, A-A9-J integrált erősítők és a PD-D6-J SACD/CD lejátszó decembertől nálunk
A Pioneer PD-D6-J SACD/CD lejátszó valósághű hangját nemcsak a gyártóval már régóta együttműködő AIR-Studio beállítási szabványainak köszönheti. A lejátszó tápellátásáról egy gyorsreagálású tápegység gondoskodik, és olyan CD lemezolvasó meghajtót építenek bele, mely a Pioneer professzionális stúdió-berendezéseiben használatos. A csatornánként szeparált 192 kHz/24-bites felbontású Burr Brown D/A konverterek természetes, mindenféle elszíneződéstől mentes hangot biztosítanak. A „Hi-Bit Legato Link PRO” a CD-kről származó hangmintákat megnégyszerezi, miáltal a zajkomponensek a hallható tartományon kívülre kerülnek.

PD-D6-J.JPG
A PD-D6-J nemcsak CD és kétcsatornás SACD lejátszásra képes, de elboldogul az írt CD-R, CD-RW lemezekkel, és a rajtuk lévő MP3 és WMA hangfájlokkal is. Az analóg RCA kimenet mellet optikai és koaxiális digitális kimenetei is vannak, távirányítójának program funkciója kényelmes kezelést tesz lehetővé.

A-A6-J.JPG
A Pioneer A-A6-J integrált elő- és végerősítő 2x60W (20Hz-20kHz, 4Ω) teljesítményt szolgáltat. A bal- és jobbcsatornák elektronikus moduljainak teljesen különálló, szimmetrikus, kettős monó felépítése optimális csatornaszétválasztást eredményez. Az MM lemezjátszó bemenet mellett négy további analóg bemenete, egy felvételi és egy fejhallgató kimenete van az erősítőnek, melyek mindegyike aranyozott. Az analóg lineáris áramkörök széles frekvenciatartományúak, a végfokozatok A/B osztályúak, a tápegység szintén gyors felfutású.

A Pioneer A-A9-J erősítő rendelkezik mindazokkal a funkciókkal és csatlakozókkal amivel az a A6, de kimeneti teljesítménye 2x70W (20Hz-20kHz, 4Ω). Az A-A9-J-n egy USB (B type) csatlakozó is található, melyen keresztül közvetlenül PC-ről játszhatóak le a zenék, a „Sound-Retriever” funkció pedig a tömörített audioformátumok hangját javítja fel közel CD minőségre. További műszaki tulajdonságai közé tartozik, a két független tápegységben alkalmazott egy-egy toroid transzformátor, a motoros hangerőszabályzó, és az optimális stabilitást biztosító merev alapvázra épülő ház. Az A-A9-J-nek előerősítő kimenete is van, és a lemezjátszó bemenet MM/MC hangszedőhöz egyaránt megfelel, a hangsugárzók csatlakozói is aranyozottak.

A G-Clef sorozat összes komponense kapható december közepétől, az árak az alábbiak:
PD-D6-J CD/SACD lejátszó 124.900 Ft,
A-A6-J integrált erősítő 124.900 Ft,
A-A9-J integrált erősítő 249.900 Ft

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: itt az új csúcsmodell HDD/DVD rekorder, a DVR-940HX
Pioneer: rövidesen az üzletekben a 7. generációs plazma TV-k
Pioneer az IFA 2006-on
Pioneer: új HDD/DVD rekorderek HDMI kimenettel
Pioneer: új felső-középkategóriájú AV vevőerősítők
Pioneer: jönnek a 7. generációs plazma TV-k
Pioneer hangsugárzó a viszkis hordó fájából
Pioneer: új, középkategóriás vevőerősítők HDMI és USB csatlakozással
Pioneer: rövidesen kapható új AV vevőerősítők
Pioneer: új házi-mozi rendszerek DVD/HDD felvevővel
Pioneer: új DVD lejátszók igen kedvező áron HDMI kimenettel
Pioneer: új HDD/DVD rekorderek
Pioneer PDP-5000EX plazmaképernyő 1920×1080 pixel felbontással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .