Dolby Cinema: a Batman Superman ellen is a szupermozikban

1. Oldal

A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala világpremierjének egy Dolby Cinema mozi ad otthont, és a film majd valamikor az év során minden bizonnyal HDR/4K Ultra HD Blu-ray lemezen kerül házi forgalmazásba.


A szuperhősök perpatvaráról szóló Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film világpremierje március 20-án lesz New Yorkban, a Radio City Music Hall Dolby Cinema mozijában. A lézervetítéssel nagy dinamikatartományú (HDR) Dolby Vision képet és háromdimenziós térben mozgó hangobjektumokat megszólaltató Dolby Atmos hangot kínáló film, már a sokadik lesz a sorban.

Batman Superman ellen.jpg
A Ben Affleck (Batman) és Henry Cavill (Superman) főszereplésével készült filmet Zack Snyder rendezte, aki szerint: „A Dolby Vision és a Dolby Atmos kétségtelenül mindent megváltoztat a filmesek számára. A feketék valóban feketék, és a mély kontraszt valamint a fényesség szintje is lenyűgöző. Ezek keltik valódi életre ezeket az egész életünkben ismert erős és ikonikus szuperhős karaktereket, és izgatott vagyok, hogy látni fogjuk és különösen hallani ezt a filmet Dolby-ban nagy képernyőn.”

A film valamikor még az idén minden bizonnyal megjelenik az olyan streaming tartalomszolgáltatások kínálatában, mint az Amazon Prime Video, a Netflix és a Vudu, valamint Ultra HD Blu-Ray lemezen is. A Warner Home Video kínál már Dolby Vision formátumú filmeket és támogatója az új lemezformátumnak is. Ahogy azt már be is jelentették a többszörös Oscar-díjas Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) mellett elsőként a Törésvonal (San Andreas), A Lego-kaland (The Lego Movie) és Pán (Pan) kerülnek kiadásra 4K/HDR Blu-ray lemezen.

Kapcsolódó linkek:

Dolby Cinema: egyre több film és vetítőterem már Linzben is
Netflix: rövidesen jönnek a HDR10 és Dolby Vision filmek
Ultra HD Blu-ray: a Lionsgate is bejelentette az első négy filmjét
Ultra HD Blu-ray: a Warner is bejelentette az első filmeket
Dolby Vision filmek a Vudu online videoszolgáltatásán
Mit kell tudni a nagy dinamikatartományú képmegjelenítőkről
Ultra HD Blu-ray: a Sony is bejelentette az első filmeket
Ultra HD Blu-ray: jönnek az első filmek és nem lesz régiókód
Dolby Cinema: új filmek a prémium mozikban
A 20th Century Fox bejelentette első négy nagy dinamikájú filmjét
Ultra HD és HDR lesz minden új 20th Century Fox film
Dolby Vision: rövidesen nézhetőek az első nagydinamikájú filmek
Jönnek a Dolby Vision formátumú Warner Brothers filmek
Dolby Cinema: ez lehet a jövő mozija
Dolby Vision: a jövő fényes, kontrasztos, színgazdag képe
Dolby Atmos: a forradalmian új surround mozi hangformátum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .